BE BRAVE. BE BEST. BE SUCCESSFUL. 

WIE ZIT ER ACHTER BÖCKENHOFF BUSINESS CONSULTING?


De drijvende kracht achter BBusiness Consulting is Barbara Böckenhoff, oprichtster, sinds 09/2018 in Nederland. Zij ondersteunt automotive klanten in Duitsland en Nederland als interimmanager in management functies met 15 jaar internationale automotive ervaring (o.a. verschillende Porsche divisies) in verschillende landen.


Ik ben een generalist, die ook in staat is om snel de nodige details en kennis te verwerven terwijl ik altijd naar het geheel kijk, want dat is belangrijk voor het succes van uw bedrijf, zowel voor mijn werk als voor mijzelf.


Bovendien gedijt ik om mijn doelen te bereiken, uitstekende probleemoplossing en presentatie, vaardigheden te bezitten, zakelijke en klantbehoeften snel te identificeren om waarde-voorzetsels te ontwikkelen. Daarnaast helpen mijn interpersoonlijke vaardigheden om te communiceren en indien nodig te bemiddelen.


Mijn mantra: Just do it. Be best. Denk vooruit. Blijf flexibel. Nieuwe dingen leren.

Bockenhoff advies bureau
K0109649
Bockenhoff organisatie advies
Barbara Boeckenhoff freelancer

WAT NOG MEER... DE PERSOON WAARMEE U WERKT, IS OOK BELANGRIJK 

K0109663
K0109645
Barbara Boeckenhoff
K0109715
Barbara Boeckenhoff BBC

Vrije tijd 


Ik hou van sporten (skiën, hardlopen, wandelen, dansen, fietsen, Fitness, Yoga) - bij voorkeur buiten in de zon. Verder geniet ik van tijd met familie en vrienden, ben ik dol op lekker eten en wijn, hou van de natuur, relaxen en lezen, heb ik een gezonde levensstijl en ben ik geïnteresseerd in reizen en verschillende culturen.

Mijn droom?


Een huisje in de bergen om in de zomer te wandelen en in de winter te skiën. 3 maanden op wereldreis gaan. 

Doctoraat.  

Mijn passies 


Persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, luxe en tegelijkertijd minimalisme, natuur, wijn, communicatie, iets nieuws leren, op de een of andere manier anders zijn.

En wat nog?

 

Verder heb ik een ander bedrijf opgebouwd, BB4Balance, voor Yoga, Coaching, energie en mindfulness waaruit ik benaderingen gebruik voor mijn adviesmethoden. Ik heb zelf ervaren dat zaken automatisch stromen als lichaam en geest eenmaal in balans zijn.